Euro Stampa

Societatea Euro Stampa si-a inceput activitatea in anul 2003, activitatea desfasurata vizand in principal proiectarea si executia matritelor de deformare plastica si injectie, repsectiv in furnizarea serviciilor de reparatii scule. Din anul 2010 incepe o foarte buna colaborare cu firma Comau Romania, firma care activeaza in domeniul Automotive si Industrial Automation, pentru care se executa proiecte dupa documentatia clientului. Din anul 2016 incepe colaborarea cu firma Segula Automotive Franta, integrator Peugeot – Citroen, si cu firma Nissan UK, tot pe partea de Automotive.

In anul 2018 achizitioneaza un pachet de utilaje de la firma Comau Romania, scopul fiind cresterea capacitatilor de productie si dimensiunilor pieselor care pot fi executate in cadrul firmei. De-a lungul timpului s-a implementat un sistem al calitatii Certificat ISO 9001/2000. Satisfacerea clientilor nostri, este masura succesului nostru in activitatea pe care o desfasuram.

Ce ne catacterizează

Avem echipamente

Suntem Certificati

Prețuri competitive

Garanția calității

15 ani de experiență

Suport și consultanță

Politica companiei

Firma EuroStampa îsi concentrează toate eforturile pentru a deveni un lider regional în proiectarea si execuţia matriţelor de deformare plastică si injectare, respectiv în furnizarea serviciilor de reparaţii de scule.

Satisfacerea aşteptărilor clienţilor noştri este măsura succesului nostru în activitatea pe care o desfasurăm. Obţinerea progresului economic se realizeaza prin câştigarea si menţinerea încrederii clienţilor, bazată pe calitatea produselor şi serviciilor oferite. Pentru atingerea acestui obiectiv am luat decizia de a implementa si menţine la nivelul întregii societaţi comerciale, un Sistem al Calitaţii care sa fie adecvat activităţilor desfaşurate. Sistemul Calităţii implementat este certificat ISO 9001/2000.

Acreditări
0%
PRODUCȚIE
0%
Clienți mulțumiți
0%
Progres
0%
15.000+

Proiecte realizate

30+

Angajați

100%

Profesionalism